Meteen naar de inhoud

Zo kun je het best chocolade truffels bewaren

Heb je mijn handgemaakte chocolade truffels in huis gehaald? Dan is het misschien wel handig om te weten hoe je ze het beste kunt bewaren, zodat jij of de ontvanger, kunt blijven genieten van de heerlijke kwaliteit van deze chocolade lekkernij.

Bewaren: De truffels hebben slagroom als ingrediënt. Dat moet in de koelkast worden bewaard, de truffels dus ook. Voor het beste resultaat bewaar je ze in een afgesloten bakje, zo houd je de chocola het mooist.

In de koelkast blijven de slagroomtruffels ongeveer twee weken goed. Je kunt ze dus prima een paar dagen bewaren voordat je ze op tafel zet voor visite of voordat je ze cadeau doet. Zo heb je altijd iets lekkers in huis voor die ene speciale gelegenheid of spontaan bezoek. Dan moet je natuurlijk wel de wilskracht hebben om er tussentijds niet zelf van te snoepen. En uit ervaring weten wij: Dat is erg lastig!

1 reactie op “Zo kun je het best chocolade truffels bewaren”

  1. Joke Spanjaart -Hessels

    Gistermiddag kreeg ik van mijn man als verrassing een doos heerlijke truffels (ik noem het bonbons).De twee die ik nu heb gegeten waren bijzonder lekker.
    Superleuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *