Meteen naar de inhoud

Het begin!

Ik beken: Ik ben een zoetekauw. Mijn voorliefde voor zoetigheid heeft ertoe geleid dat ik ben gaan doen waar ik het meest van houdt. Chocolade truffels maken! Hierbij ben ik niet alleen de maker maar ook de fijnproever. Want geloof het of niet alleen de beste truffels komen in mijn winkel terecht en ja als echte pietje precies vergt dat veel proeven. (Hé wat naar nou J!) Daardoor kan ik met zekerheid zeggen dat iedereen die bij mij een portie truffels besteld, kan gaan genieten van mijn heerlijke vers gemaakte truffels.

De meeste mensen hebben wel eens een slagroomtruffel geproefd maar wist je ook dat naast de bekende truffel met ganache vulling omhult met cacao, er ook andere smaken te verkrijgen zijn? Bij PCT chocoladetruffels bieden wij op dit moment maar liefst 13 smaken aan! Ga jij voor ieders favorieten Karamel zeezout, Mokka en Kokos of kies je voor een van de nieuwste smaken zoals Ananas, Pina Colada of Bitterkoekjes. Je vind al de smaken terug in mijn online winkel.

Truffels zijn niet alleen lekker om zelf te eten maar ook ontzettend leuk om als speciaal cadeautje weg te geven of om te delen op die gezellige momenten. Je maakt er geheid indruk mee, want het is een heel persoonlijk cadeau, weer eens iets anders dan normaal. Voor mensen die echt iets feestelijks willen proberen heb ik dan ook een speciale Gouden Truffel of een Champagne variant. Die zijn perfect voor als je eens lekker wilt uitpakken!

1 reactie op “Het begin!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *