Meteen naar de inhoud

Valentijn cadeau

Er wordt altijd gezegd: ‘de liefde van een man gaat door de maag.’ Nou laat mij je maar vertellen, die van een vrouw ook hoor. Het is dan ook niet voor niets dat in vele Valentijn cadeau-lijstjes chocolaatjes en snoepgoed op 1 staat als meest verkochte product, zelfs boven bloemen, parfum of een dagje uit. Tja, wie houdt er nu niet van zoetigheid?

Met nog maar een paar dagen tot Valentijnsdag en stelletjes die zich weer klaar maken om hun geliefde te verrassen met een mooi cadeau, slaat soms ook de twijfel en stress toe. Wat moet ik nu weer geven?! Nu kan je natuurlijk gewoon een chocoladereep of een zak snoep kopen die de ontvanger graag eet. Maar een tip van mij voor alle romantici: maak het persoonlijker en creatiever met een naar smaak samengestelde portie truffels. Want een zelf samengesteld boeket is vaak mooier dan een supermarkt bosje, dat is ook zo met chocolade, de liefde die je er in stopt, zie je niet alleen, maar proef je er ook in terug.

Valentijn actie:

Van 1 februari t/m 13 februari  koop je bij pcttruffels.nl, 500 gram chocoladetruffels met hartdecoratie voor €14,50 euro ipv €15,00! wil je jouw valentijn echt verwennen? Dan hbben we ook een luxe doos Valentijntruffels voor € 15,95 i.p.v. € 16,95…. Verzenden kunnen we ook, wij verzenden gekoeld; de kosten hiervan zijn € 7,95

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *